V misce si smícháme kokos a 1/3 cukru a odložíme!
V jiné, větší míse, smícháme suché ingredience
V další míse prošlehejte mléko, olej a vejce.
Tekutou směs přimíchejte k suché směsi a promíchejte.
Vylijte na plech, vyložený pečícím papírem nebo vymazaným máslem a vysypaným moukou.
Směs hezky rozprostřete a na ni rovnoměrně nasypejte kokos s cukrem.
Pečte v troubě na 160 - 170 °C cca 20 - 25 min, podle vaší trouby.
Upečené těsto je zlatavé a suché na špejli.
Vytáhněte z trouby, položte na prkénko nebo na mřížku, druhým koncem vařečky udělejte do těsta dírky,
tak 6 cm od sebe a na těsto nalijte jednu až dvě šlehačky.
Nakonec můžete dezert dozdobit cákanci teplé čokolády...nejlépe hořké.