Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Masovo-zeleninové rizoto
Vytisknout recept
Rychlovka, kterou stihnete uvařit i po práci
Kategorie
Hlavní jídlo
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
5
minutes
min
Čas vaření
15
minutes
min
Celkový čas
20
minutes
min
Porce
4
porce
Uvařila
Lenka Hudečková
Ingredience
rýže /množství podle počtů členů rodiny
cca 100 g suché rýže na jednoho)
1
plechovka vepřového nebo hovězího masa ve vlastní šťávě
1
plechovka míchané zeleniny
mrkev, kukuřice hrášek
sůl
pepř, koření dle chuti
Instrukce
Uvaříme si do měkka rýži.
V kastrolu rozpustíme šťávu, případný tuk, co je v plechovce.
Maso z konzervy nakrájíme na kousky a přidáme do šťávy.
Necháme chvilku provařit a nakonec vysypeme slitou plechovku zeleniny.
Když se vše spojí a pořádně ohřeje, přisypeme rýži, navrch nastrouhaný sýr a dozdobíme zeleným.