Go Back
+ servings

Masovo-zeleninové rizoto

Vytisknout recept
Rychlovka, kterou stihnete uvařit i po práci
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 5 minutes
Čas vaření 15 minutes
Celkový čas 20 minutes
Porce 4 porce
Uvařila Lenka Hudečková

Ingredience

  • rýže /množství podle počtů členů rodiny cca 100 g suché rýže na jednoho)
  • 1 plechovka vepřového nebo hovězího masa ve vlastní šťávě
  • 1 plechovka míchané zeleniny mrkev, kukuřice hrášek
  • sůl pepř, koření dle chuti

Instrukce

  • Uvaříme si do měkka rýži.
  • V kastrolu rozpustíme šťávu, případný tuk, co je v plechovce.
  • Maso z konzervy nakrájíme na kousky a přidáme do šťávy.
  • Necháme chvilku provařit a nakonec vysypeme slitou plechovku zeleniny.
  • Když se vše spojí a pořádně ohřeje, přisypeme rýži, navrch nastrouhaný sýr a dozdobíme zeleným.