Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ryby v mandlích
Vytisknout recept
Kategorie
Hlavní jídlo
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
20
minutes
min
Čas vaření
30
minutes
min
Celkový čas
50
minutes
min
Porce
4
osoby
Uvařila
NelaVávrová
Ingredience
4
porceoblíbené ryby á 180 g - mražené
nebo chlazené
1
lžičkasoli
4
špetkymletého bílého pepře
250
mlsmetany na vaření
1
lžícerajčatového protlaku
5
lístkůčerstvé bazalky - drobně nakrájené
Na posypání
3
lžícemandlových lupínků
Na vymazání
2
lžícemásla
Instrukce
Troubu rozehřejeme na 190 ° C .
Zapékací misku vymažte máslem.
Porce ryby uložte do zapékací misky , osolte je ,opepřete a posypte bazalkou .
Ve smetaně rozmíchejte rajčatový protlak a ryby přelijte.
Nakonec ryby posypte mandlovými lupínky.
Rybu pečte 25 – 30 minut v předehřáté troubě . Před podáváním můžete rybu ozdobit bazalkou .