Kombinace zrn, cizrny a koření je poměrně neobvyklá záležitost.
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutesmin
Čas vaření 20 minutesmin
Celkový čas 35 minutesmin
Porce 2porce
Uvařila NelaVávrová
Ingredience
100gbulguru
15gčervené quinoy
35gječmene
60gvařené cizrny
1cibule nakrájená nadrobno
2lžíce extra panenského olivového oleje
1cuketanakrájená na 1 cm kostky
1vanička Knorr Organický jelly bujon zeleninový
1cmkousek zázvorunasekaný
80gřasy wakame
Petržel
Instrukce
Uvaříme bulgur, quinou a ječmen podle návodu na obalu ve vodě, ve které rozpustíme Knorr Organický jelly bujon Zeleninový. Scedíme a necháme vychladnout.
Zrna smícháme s cizrnou.
Na oleji osmažíme cibulku s polovinou cukety. Směs rozmixujeme.
Do směsi vmícháme druhou polovinu cukety a vaříme 3-4 minuty. Přidáme zázvor a mořské řasy wakame.
Do zeleninové směsi vmícháme uvařená zrna a podáváme s petrželí.