Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
hrachová kaše
Vytisknout recept
Tento sytý pokrm se nejčastěji podává s párkem.
Kategorie
Hlavní jídlo
Kuchyně
Česká
Čas přípravy
15
minutes
min
Čas vaření
30
minutes
min
Celkový čas
45
minutes
min
Porce
4
osoby
Uvařila
NelaVávrová
Ingredience
sůl
česnek
voda
masox
hrách
majoránka
pepř mletý
Instrukce
Hrách si předem na noc namočíme ve vodě, po té v téže vodě dáme vařit, dokud hrách trochu nezměkne.
Rozmixujeme na kaši, přidáme sůl, masox, pepř, trošku majoránky a česnek.
Já osobně nezahuštuji, mám to samo o sobě husté, ale kdo chce hustší, tak já bych doporučila nastrouhaný syrový brambor.
Hotovou kaši posypeme do zlatova opečenou cibulkou a jako přílohu párek.