Go Back

Pařížské řezy

Vytisknout recept
Dem předem si připravíme pařížskou šlehačku - ve smetaně rozpustíme kaštany i čokoládu a dáme dobře vychladit, druhý den, až budeme péct korpus, vyšleháme do tuha.
Na korpus všechny suroviny vyšleháme ručním šlehačem, vylejeme na vymazaný a kokosem vysypaný plech a upečeme.
Po vychladnutí dle chuti pocákáme rumem a potřeme pikantní marmeládou. Potřeme paříškou šlehačkou a posypeme nastrouhanou čokoládou Margot. 
3ks - Šlehačka De Luxe
2ks - Ledové kaštany
1/2ks - Čokoláda na vaření
1,5hrnek - Polohrubá mouka
3/4hrnek - Cukr
1ks - Vanilkový cukr
2ks - Vejce
3/4hrnek - Olej
4lžíce - Kakao
1ks - Prášek do pečiva
10lžíce - Rum
10lžíce - Marmeláda - kyselejší
1ks - Margot
příprava - 60
vaření - 20
Kategorie Dezert
Uvařila SIPEJI