Go Back

Francouzský toast s Corn flakes

Vytisknout recept
Pokud vám chybí francouzské metropole a zakládáte-li si na sladkých snídaních, vyzkoušejte recept na křupavý French toast podávaný s tvarohem, čerstvým ovocem a nasekanou čokoládou posypaný opraženými Corn flakes.
Postup:
  1. Nejprve si pomocí vidličky rozkvedláme vejce s mlékem. Poté přidáme javorový sirup a perníkové koření. Vše smícháme.
  2. Toastový chléb v této směsi obalíme z obou stran.
  3. Na pánvi si rozehřejeme máslo a toasty opečeme z obou stran.
  4. Mezitím si připravíme tvarohovou směs. Smícháme tvaroh, trošku kůry z bio citronu a kdo má rád sladší tak přidá ještě trošku javorového sirupu. Vše smícháme.
  5. Toast servírujeme s tvarohem, čerstvým ovocem a nasekanou čokoládou. Nezapomeneme přidat Corn flakes, které jídlu dodají křupavý element.

15g - Corn flakes Bonavita
2ks - celozrnný toastový chleba
15ml - javorový sirup
50ml - mléko
1ks - vejce
1špetka - perníkové koření
1lžička - máslo
100g - polotučný tvaroh
1hrst - kůra z bio citronu
1hrst - ovoce a čokoláda na dozdobení
příprava - 15
vaření - 15
Kategorie Dezert
Uvařila TerezaLavičková