Go Back

Fazolový guláš alá Lenka

Vytisknout recept

Cibuli si nakrájíme najemno

Cukety jsem měla mladé, tak jsem jen ukrojila konce a nakrájela na kostičky

Papriky jsem vyčistila a pokrájela na proužky

Do větší pánve jsem dala asi 2 lžíce olivového oleje, nechala zahřát,

na to cibuli, kterou jsem hned trochu posolila. Za chvíli jsem přidala papriky,

aby změkly a restovala. Poté cuketu a pak jsem to zalila vroucí vodou.

 

Promíchala a přikryla poklicí. Asi po 10 - 15. ti minutách jsem zkusila,

zda je zelenina měkká a přidala z plechovky chilli fazole. Nechala pořádně prohřát,

přidala rajský protlak a nakonec trochu kečupu na zjemnění.

Výborné, rychlé a zdravé jídlo.

My jsme měli bez přílohy, jinak se k tomu hodí čerstvý chléb.

Dobrou chuť přeje Hudlenka


2ks - cuketa mladá
1ks - paprika červená a žlutá po
1ks - cibule
1ks - fazole v plechovce Chilli
1ks - rajský protlak menší
2lžíce - kečup
ks - sůl, pepř
2lžíce - olivový olej
příprava - 15
vaření - 20 +
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Lenka Hudečková