Nejdříve si udělám korpus :
Bílky s cukrem vyšleháme mixérem na maximum, a to tak dlouho, dokud je opravdu hodně pevný.
Pak přidáte olej, žloutek po žloutku, stále při tom mixujete - ale už ne na maximum, a nakonec už jen metličkou ručně přimícháte mouku.
Pekla jsem na 180 st. cca 40 minut v okrouhlé formě o průměru 24 cm. Po upečení jsem nechala 10 minut stát v klidu a pak vyklopila. Formu jsem vytřela olejem a vysypala polohrubou moukou. Je krásné nadýchaný a měkoučký.
Udělám si máslový krém :
Z pudinků a mléka uvaříme hustou kaši, dobře provaříme a do vychlazené po částech přidáváme máslo střídavě s cukrem a vanilkovým cukrem. Asi 2 minuty šleháme el. šlehačem.
Korpus ozdobíme máslovým krémem - jak kdo chce :) já potřela a cukrářským sáčkem jsem udělala pusinky :)
Na vrh jsem dala jahody a posypala čokoládou a dala pěnové malé bonbonky :) Ozdobit si ho můžete čímkoliv :)
240g - hladká mouka6ks - vejce250g - cukr krupice1špetka - sůl6lžíce - olej1ks - puding250g - máslo1ks - vanelkový cukr250ml - mlékopříprava - 60vaření - 40