Go Back

Steak z tuňáka a brokolicí

Vytisknout recept
     Steaky tuňáka z obou stran osolíme, opepříme a potřeme olivovým olejem. Opečeme z obou stran v grilovací pánci tak, aby zůstal středně propečený. Přendáme na talíř, přikryjeme alobalem a necháme krátce odpočinout. Já ho mám ráda více propečený, ale záleží jak to má kdo rád. Přendáme na talíř, přikryjeme alobalem a necháme krátce odpočinout. Já si dávám jako přílohu brokolici a manžel brambory. Oba máme rádi koprový dip, bez kterého se neobejdeme u tuňáka, lososa a tresky tmavé.
 
     
 
 
2ks - Steak z tuňáka žlutoploutvého
1špetka - Sůl
1špetka - Pepř
2lžíce - Olivový olej extra virgine
2ks - Alobal
příprava - 25
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila HelenaSvatková