1) Zeleninový vývar používám domácí, ale můžete použít i sušený.
2) Mrkev nakrájejte na kostičky, pórek na kolečka a česnek se zázvorem nasekejte nadrobno.
3) V hrnci nejprve osmahněte pórek a poté přidejte mrkev, česnek, zázvor a restujte přibližně 3-4 minuty. Poté přilijte zeleninový vývar a vařte 10 minut.
4) Nudle si mezitím uvařte v jiném hrnci. Poté je vložte do polévky společně s hlívou nakrájenou na střední kousky. Dle chuti přidejte sojovou omáčkou Kikkoman (ta je velmi lahodná a především není nahořklá). Vařte ještě tři minuty.10plátek - Hlíva ústřičná1ks - Mrkev1ks - Pórek3stroužek - Česnek1ks - Čerstvý zázvor (3 cm)750ml - Zeleninový vývar150g - Rýžové nudle (nebo např. Udon, Sobu...)2lžíce - Sójová omáčkapříprava - 15vaření - 15