Go Back

Grilovaný hermelín s lehkým salátkem

Vytisknout recept
Máte v lednici přebytky listové zeleniny, hermelín a čekáte návštěvu? Zkuste rozpečený hermelín se salátkem podle Petry H. Sklenka bílého je nezbytnost!
Hermelín zabalíme do alobalu a dáme do trouby pod gril na 10-15 minut. 
Salátové listy smícháme v míse, přidáme nasekané kešu ořechy a rozpůlené kuličky hroznového vína. Brusinkový kompot rozmícháme s balzamikem a dochutíme čerstvým pepřem.
Salát smícháme s polovinou brusinkového dresinku, navrstvíme na talíř, nahoru dáme hermelín (uprostřed rozřízneme) a dozdobíme zbylým dresinkem.
Sklenka bílého je nezbytnost   ;-)
 
 
1ks - Hermelín
ks - Listové saláty
ks - Kešu ořechy nesolené
ks - Hroznové víno
4lžíce - Brusinkový kompot
1lžíce - Balsamico
ks - čerstvý pepř
příprava - 10 min
vaření - 10 min
Kategorie Chuťovka
Uvařila PetraHorníková