Máte v lednici přebytky listové zeleniny, hermelín a čekáte návštěvu? Zkuste rozpečený hermelín se salátkem podle Petry H. Sklenka bílého je nezbytnost!
Hermelín zabalíme do alobalu a dáme do trouby pod gril na 10-15 minut.
Salátové listy smícháme v míse, přidáme nasekané kešu ořechy a rozpůlené kuličky hroznového vína. Brusinkový kompot rozmícháme s balzamikem a dochutíme čerstvým pepřem.
Salát smícháme s polovinou brusinkového dresinku, navrstvíme na talíř, nahoru dáme hermelín (uprostřed rozřízneme) a dozdobíme zbylým dresinkem.
Sklenka bílého je nezbytnost ;-)
1ks - Hermelínks - Listové salátyks - Kešu ořechy nesolenéks - Hroznové víno4lžíce - Brusinkový kompot1lžíce - Balsamicoks - čerstvý pepřpříprava - 10 minvaření - 10 min