Go Back

Karboše plněné hermelínem

Vytisknout recept
Cibuli nasekáme na kostičky a osmahneme na oleji. Do mletého masa vmícháme vejce, cibuli, osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a majoránkou. Vytvarujeme 4 karbanátky.
Z hermelínu odkrojíme 4 kostky, zbytek nakrájíme na plátky. Kostky vmáčkneme do karbanátků a ty dobře z obou stran propečeme na rozpáleném oleji.
Karbanátky poklademe plátky sýra a zapečeme v troubě.
Lze použít i jako základ do burgerů.
400g - Maso mleté
125g - Hermelín
1ks - Vejce
1ks - Cibule
ks - Paprika mletá
ks - Sůl
ks - Majoránka
ks - Pepř mletý
příprava - 15 min
vaření - 30 min
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila HanaKlimentová