Byl by hřích nevyužít úrodu ze zahrádky. Z malin můžete připravit tento báječný desert podle Dity!Jedná se o velice jednoduchý a rychlý recept, který je lehký a po vychlazení velmi osvěžující. V robotu smícháme: 200 g moučkového cukru se 4 vejci do pěny, přidáme 100 ml oleje, 200 g hladké mouky a prášek do pečiva.Mezitím si připravíme pudink z litru mléka přidáním dvou vanilkových pudinků + cukr. Hlubší plech vyložíme pečicím papírem a nalijeme na něj těsto, a poté i teplý pudink. Obratem dáme péci do předehřáté trouby na 200 stupňů Celsia na dobu 15 minut. Zvolte opravdu raději hlubší plech, neboť pudink má tendenci přebublávat a někdy opustí plech :D .Chvilku po vyndání z trouby potřeme upečený koláč kysanou smetanou ochucenou moučkovým cukrem (dle chuti). Dle preferencí posypejte dezert skořicí či kakaem. Maliny svaříme v kastrólku a osladíme. Po vychlazení přelijeme podávané kousky dezertu malinovým přelivem. Ponechala jsem ho vč. semínek. Samozřejmě je však můžete přes sítko odstranit a hotovou šťávu zhustit želatinou. Koláč servírujte chlazený.Dobrou chuť!