Tatarák se těší velké oblibě široko daleko. Abyste si na něm pochutnali jak se sluší a patří, zkuste do něj přidat pár nových ingrediencí. Kapary a švestková povidla vám pomohou dosáhnout gastronomického zážitku.
Kategorie Hlavní jídlo
Kuchyně Česká
Čas přípravy 15 minutesmin
Celkový čas 15 minutesmin
Porce 2
Uvařila TerezaLavičková
Ingredience
180ghovězí zadní
1lžíce kapar
2lžíce kečupu Otma Gurmán ostrý
1lžíce Švestková povidla Hamé
1pepř mletý černý Vitana
2žloutky
půlka šalotky
1lžíce hořčice Dijon
sůl dle chuti
Instrukce
Maso si připravte do hluboké mísy.
Žloutky oddělte od bílků a přidejte k masu.
Kapary a šalotku nasekejte najemno a vše přidejte do mísy.
Na to samé místo přijde také kečup, hořčici a povidla.
Nakonec masovou směs jemně osolte a opepřete.
Výsledek můžete dokořenit, proto teď stačí opravdu špetka.
Poté maso se všemi ingrediencemi pořádně prohněťte, ideálně rukama, aby se všechny ingredience pěkně propojily.