Do jedné misky bílky, do druhé žloutky.
Žloutky šleháme s cukrem do husté pěny. Z bílků vyšleháme sníh.
Do žloutků nejprve zamícháme olej a poté vodu.
Přidáme bílky, které vmícháme ručně, stěrkou. Mouku přidáme na konec, též vmícháme ručně.
Formu si vymažeme olejem a vysypeme hr. Moukou. Poté vlijeme směs. Pečeme v rozehřáté troubě na 180°C cca 20min.
Korpus necháme vychladnout, později krajině na 3 díly.
Krém: vše smícháme a šleháme v hustou směs.
Rozvar z třešní: třešně vypeckujeme, dáme do kastroly s vodou (třešně nesmí být úplně potopené), vaříme. Až jsou měkké rozmixujeme tyčovým mixérem a poté přidáme želir. Cukr. Necháme schladnout.
Rozdělený korpus plníme vrstva krému, vrstva rozvaří, vrstva krému, korpus a celé to opakujeme.
Trochu krému si necháme na potření stran.
Na vrch jsem dala ještě čerstvé třešně které jsem zalila želatinou aby neosychaly