Vepřové medailonky s cibulovou omáčkou

Vytisknout recept
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme kapku chilli.  Na pánvi osmahneme medailonky s obou stran do zlatova. Medailonky pak dáme do trouby na ohřev, protože na stejné pánvi si opečeme cibulku na sosu,který zbyl po medailonkach, cibuli osolime, opepříme a nakonec přidáme smetanu na vaření, promícháme a necháme provarit.
Medailonky můžeme v této podobě podávat se šťouchanými brambory.
Přeji dobrou chuť 🙂

ks - Sůl
ks - Pepř
2ks - Cibule
ks - Olej
ks - Chilli
4ks - Vepřové medailonky
ks - Grilovací koření
1ks - Smetana na vaření
příprava - 10
vaření - 40
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account