259

Uzené maso v hořčičné omáčce

Vytisknout recept
Cibulku nakrájejte na drobno a v hrnci orestujte na másle. Přidejte mouku, osmažte do růžova, přilijte vývar a metličkou rozmíchejte. Do takto připraveného základu, přidejte hořčici, promíchejte, přeceďte nebo rozmixujte tyčovým mixérem, vlijte smetanu a ještě krátce povařte. Uzené maso nakrájejte na nudličky (popř. kostičky, plátky) a zprudka je osmažte. Osmažené maso vložte do omáčky, promíchejte, ochutnejte a případně dochuťte solí. Podáváme s kynutým knedlíkem.
450g - uzené maso
1ks - cibule
4lžíce - máslo
4lžíce - hladká mouka
1l - vývar
3lžíce - hořčice dijonská s pepřem
1ks - smetana na vaření
příprava - 15
vaření - vaření
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila KarinBoušková

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account