Špagety s lososem ve smetanové omáčce

Vytisknout recept
Měla jsem chuť na lososa a zároveň na těstovinu,tak jsem vyzkoušela kompromis 🙂
Lososa omyjeme a nakrájíme na kostičky a dáme smažit na pánvi s olivovým olejem a troškou másla. Lososa pečeme do zlatova, já nemusím kůži z lososa, takže jsem po osmazeni z lososa kůži jednoduše a rychle stáhla. Opečené kousky lososa dáme do hlubší, nejlépe wok pánve a pomalu pečeme (udržujeme lososa teplého) přidáme smetanu na vaření, pepř, sůl, bazalku (jen trošku) a vaříme, dokud smetana nezhoustne. K této směsi přidáme uvařené špagety, promícháme a můžeme servírovat s parmazánem nebo eidamem. Dochutit můžeme chilli nebo kapkou citronu při pečení lososa, jako ozdobu můžeme použít petrželku.
Přeji dobrou chuť *wine*
200g - Losos
350g - Špagety
ks - Smetana
ks - Pepř
ks - Sůl
ks - Olivový olej
ks - Máslo
ks - Koření grilovací
ks - Sýr
příprava - 15
vaření - 50
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Kristýna Wejnarová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account