333

Sloní žrádlo

Vytisknout recept
1 lžíce octa
3 lžíce plnotučné hořčice
3 lžíce worcestru
3 lžíce kečupu
1/2 kg Junior salám
20 dkg majonézy
2 ks velké cibule
 
 

Postup přípravy receptu

  1. Ocet, hořčici, Worcestr a kečup krátce povaříme a po vychladnutí smícháme s majonézou a s nadrobno nakrájenou (nebo nastrouhanou) cibulí a salámem.

1lžíce - ocet
3lžíce - hořčice
3lžíce - worcestr
3lžíce - kečup
1/2kg - salám junior
20dkg - majonéza
2ks - cibule
příprava - 15 minut
vaření - chlazení
Kategorie Salát
Uvařila KarinBoušková

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account