Ryba s bylinkovou kôrkou

Vytisknout recept
Rybu natrieme zmesou soli, korenia a červenej papriky a opečieme na dvoch lyžiciach oleja z oboch strán - ja som mala tresku. Preložíme do pekáčika vymasteného maslom. Strúhanku zmiešame s bylinkami - ja som mala provensálske, môžeme ale použiť aj čerstvé podľa preferencií, pridáme olej, soľ, korenie, nakrájanú cibuľu, roztlačený cesnak a citrónovú šťavu. Pridáme mlieko a navrstvíme na rybu. Pečieme asi 20 minút.
ks - ryba
50g - masla
1lžíce - mlieko
ks - soľ, korenie, červená paprika
ks - bylinky
5lžíce - strúhanky
6+2lžíce - olivového oleja
1ks - cibuľa
3ks - cesnak
2lžíce - citrónovej šťavy
příprava - 10
vaření - 25
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account