158

Rizoto s cizrnou a žampiony

Vytisknout recept
Cizrnu přes noc namočime do vody a následující den ji zhruba na hodinu povaříme. Povaříme také rýži a když je hotová, tak jí promícháme s jednou lžíci olivového oleje a uvařenou cizrnou. Žampióny nakrájíme na tenké plátky, podusíme je a okořeníme pepřem a solí. Hotové žampióny smícháme s rýží a cizrnou a dle chuti je můžeme před servírováním posypat například parmezánem nebo strouhaným tofu. Podáváme s nakládanými okurkami.
10dkg - cizrna
6ks - žampiony
40dkg - rýže dlouhozrnná natural
dle chutiks - sůl a pepř
příprava - 1 den - 10 minut
vaření - 1 hodina
Kategorie Chuťovka
Uvařila KarinBoušková

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account