153

Pohankové těstoviny s listovým špenátem a červenou řepou

Vytisknout recept
Pohanka je velmi zdravá a často opomíjená obilovina. Zkusili jste už třeba těstoviny?
Tento recept je rychlý, snadný, není potřeba odvažovat či měřit suroviny, vše prostě podle intuice a chuti...
Těstoviny dáme vařit do osolené vody, slijeme. Na pánev dáme olivový olej, až se zahřeje přidáme nakrájenou cibuli a řepu, osolíme, chvilku necháme změknout, potom přidáme listy špenátu potrhané.... promícháme a pár minut ještě restujeme. Podáváme posypané hoblinkami sýra a pokapané ještě trošku olejem.
ks - Pohankové těstoviny
ks - Listový špenát
ks - Červená řepa
ks - Cibule
ks - Olivový olej
ks - Sůl
ks - Tvrdý italský sýr - pecorrino nebo parmazán
příprava - 15 minut
vaření - 10 minut
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila IvanaVerner

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account