Tohle je geniálně jednoduché, lokální a sezónní jídlo, které naprosto miluju. Stačí si uvařit nové brambory - ve slupce, na ghíčku si mezitím orestovat chřest, po uvaření brambor je přihodit do pánve, přidat zbytek ghíčka a posypat tvarohem.
Podstata tohoto super easy receptu je v čerstvosti a kvalitě surovin. Vše je bio, čerstvé a od lokálního farmáře. Tvaroh máme od paní Pavlínky, kam jezdíme s Joachimem na hipoterapii a lepší jsem, věřte mi, nikdy nejedla!
Krásnou neděli 🙂
PS: VLS = Velká Světová Láska ( pro ty z vás, kteří si to nepamatují ze základky 😀 )1ks - chřest z trhu - svazek0,5kg - nové brambory z trhu 2lžíce - ghí (české ghíčko)5lžíce - tvaroh z farmy 1špetka - sůl a pepř dle chutipříprava - 10 hodinvaření - 20