Kuřecí rizoto s dýní

Vytisknout recept
Rozehřejeme 1 lžíci oleje  a orestujeme cibulku. Poté vmícháme česnek a vsypeme rýži. Přelijeme vývarem a přidáme dýni. Tuto směs přivedeme k varu a dáme s pokličkou cca na 15 min do trouby rozehřáté na 170 stupňů. Přidáme hrášek a ještě vrátíme do trouby, dokud rýže nebude hotová. Zatímco je rizoto v troubě, orestujeme na zbytku oleje nakrájené kuřecí maso. Do hotového rizota vmícháme parmezán, máslo a kuře. 
Dobrou chuť

2lžíce - olivový olej
140g - cibule
1stroužek - česnek
125g - rýže
450ml - kuřecí vývar
100g - máslová dýně
50g - hrášek
1ks - kuřecí prsní řízek
1lžíce - máslo
40g - parmezán
příprava - 15
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Monikauhligova

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account