Krémové parmazánové rizoto

Vytisknout recept
na rozpuštěném másle zpěníme cibuli, přisypeme rýži a mícháme dokud se nespojí s cibulí a máslem. Přilijeme víno, chviličku povaříme  a až vyprchá alkohol tak přidáme vývar, přiléváme podle potřeby dokud rýže nezměkne (cca 15-20min). sundáme z plotny přimícháme parmazán, máslo, sůl a pepř a mícháme dokud se vše nespojí.
dobrou chuť 🙂
240g - rýže Arborio
112g - máslo
1ks - cibule
150ml - bílé víno
3lžíce - parmazán
1l - vývar (bujon) - dle potřeby
1lžička - sůl, pepř - dle chuti
příprava - 5
vaření - 20
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MichaelaFialová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account