Kefírová buchta, vynikající zákusek, který ocení každý

Vytisknout recept
Kategorie Dezert
Čas přípravy 25 minutes
Čas vaření 40 minutes
Uvařila MarcelaSoukupová

Ingredience

  • 450 ml Kefírové mléko meruňkové
  • 2 ks Vejce
  • 1 lžička Prášek do pečiva
  • 2 hrnek Polohrubá mouka
  • 1/4 hrnek Olej
  • 1/4 ks Máslo
  • 1 hrnek Hnědý cukr
  • 1 hrnek Polohrubá mouka

Instrukce

  • Připravíme si mísu, do které vlijeme kefírové mléko, přidáme vejce a rozmícháme. Mouku smícháme s kypřicím práškem, zamícháme do mléka a přilijeme olej.*heart*
    Jemnou hmotu pak vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Posypeme nakrájenými meruňkami a navrch drobenkou. Na drobenku jsme si rozmačkali mezi prsty máslo, cukr a mouku.
    Pečeme na 180 °C. Hotové pocukrujeme.*heart*
    Porce? na celý plech, pro muže málo, pro ženy moc:-) 
    Foto z webu. Budu ji péct tento víkend:-)

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account