437

Hovězí steak na tymiánu - výborný oběd

Vytisknout recept
Plátky hovězího masa omyjeme, osušíme, naklepeme rukou, zakápneme olivovým olejem, opepříme a přidáme snítku tymiánu.
Maso na steaky necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě.
Poté rozehřejeme na pánvi olivový olej, opatrně vložíme steaky a opékáme 3 minuty z obou stran.
Do steaku nepícháme vidličkou, aby nevytekla šťáva.
Solíme až před podáváním. K masu jsou vhodné různé druhy příloh.
4plátek - roštěnec vyšší
ks - sůl, pepř, olivový olej, čerstvý timián
příprava - 25
vaření - 6
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila MichaelaRejdová

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account