188

Hovězí protýkané párky

Vytisknout recept
Do zadního hovězího masa se naříznou otvory a vloží se nožičky párků. Maso se osolí, obalí v hladké mouce a pak se dá zatáhnout na cibulový základ. Když se zatáhne, podlije se a vloží do trouby, kde se pomalu peče doměkka. Po dopečení již není třeba zahušťovat, záleží na tom, jestli chcete více omáčky nebo stačí podlít jako šťávu.
Hodí se k rýži, knedlíkům, možno podávat s bramborami.
Na obrázku je kromě hovězího i kousek vepřového, což byl první pokus.
1ks - cibule
2ks - párky
750g - zadní hovězí
2hrst - hladká mouka
5špetka - sůl
2lžíce - olej
příprava - 30
vaření - 120
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila AliceBarešová

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account