Cícerový prívarok

Vytisknout recept
Cícer si večer vopred namočíme do vody. Na druhý deň vodu zlejeme a dáme variť do novej spolu s očisteným a prekrojeným zemiakom a soľou. Po uvarení rozmixujeme aj so zemiakom ponorným mixérom. Pridáme smotanu a prevaríme. Na troške oleja podusíme cibuľu, pridáme červenú papriku a za stáleho miešania chvíľku popražíme - pozor, aby neprihorela. Pridáme k prívarku, zamiešame a môžeme podávať.
Ja som podávala s čertíkmi - tak sa volajú údené párky.
250g - cíceru (cizrny)
1ks - zemiak
1/2lžička - soli
1ks - cibuľa
1lžička - červená paprika
150ml - smotana
příprava -
vaření -
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila Emília Balonová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account