Budapeštianska nátierka

Vytisknout recept

A ešte jeden tip na skvelú domácu nátierku 🙂

 

Tvaroh dáme do misky, pridáme zmäknuté maslo a vidličkou vymiešame.
Pridáme na jemno nasekanú sterilizovanú kápiu, mletú papriku, na jemno nasekanú menšiu cibuľu a soľ.
Znovu poriadne vymiešame a zjemníme kyslou smotanou.
Všetko spolu prešľaháme a natrieme na chlebík.
ks - soľ
250g - tvaroh
50g - maslo
1ks - cibuľa
50g - kyslá smotana
50g - paprika kápia
1/2lžička - paprika mletá sladká
příprava - 15
vaření - -
Kategorie Předkrm
Uvařila Monika Galgócziová

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account