306

Brambůrky s fazolkami a uzeným tofu

Vytisknout recept
Vždy jsem milovala fazolky se slaninou!!!! 🙂 Nyní Vám představuji vegetariánskou verzi tohoto skvělého zimního sytého jídla. V této době nejspíše použijeme fazolky mražené, které vhodíme do osolené vroucí vody a povaříme do měkka. Stejně tak si uvaříme malé brambůrky, které necháme trochu vychladnout, neloupeme. Na pánvičce si krátce na oleji osmahneme česnek, přidáme tymián a na kostičky nakrájené uzené tofu a společně zarestujeme. Dáváme pozor, abychom nespálili česnek. Pak přidáme uvařené fazolky a brambůrky (větší pokrájíme) přidáme sůl a pepř dle chuti a chvíli společně restujeme, aby se nám propojily všechny chutě a vůně. A blaho na talíři máme hotové. Dobrou chuť!
Daniela
ks - zelené fazolky
ks - brambory (menší)
ks - uzené tofu
ks - olej
ks - sůl, pepř, tymián, česnek
příprava - 10
vaření - 30
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila DanielaKaštánková

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account