98

Miluju vaření, miluju gastronomii a lidi, co mají stejnou vášeň pro dobré jídlo jako já. Nesnáším Čechy s jejich knedlíkovským způsobem uvažování – pardon jedení :). Nesnáším ty laciné restaurace všude kolem, kde na 5ti stránkovém menu nevyberu jediný kvalitní pokrm…restauratéry, co si myslí, že ubrus od Gambrinus je dekorace a že lidi sežerou všechno. A proč? Protože ano – ať nandáte cokoli, v Čechách se měří poměr množství:cena, takže světe div se, talíř s nakydaným cosi je prázdný a zákazník si libuje.

Měla jsem dvě možnosti a trvalo mi 10 let, než jsem se rozhodla. Odstěhovat se do gastronomicky kultivované Itálie, Francie… (téměř kamkoli na jih) a být bliž nejen lidem, ale i čerstvým surovinám, co opravdu VONÍ nebo….to zkusit zlomit. Jak už to mívám, cesty trnité mě přitahují, a tak jsem letos začala “podnikat” 🙂 Teď se usmívám, protože to zní nabubřele a já mám zatím prázdné ruce a něco málo dluhů, ale ano – dělám, co mě baví, nabízím SVOJE jídlo, vybírám si SVÉ dodavatele a určuju SVÉ ceny. Začali jsme od piky – po vzoru západního světa, nabízíme lidem do kanceláří lehký a nenáročný oběd v podobě sendvičů,  polévek a salátu. Půjde to? Nevím, ale věřím, že ano. A mimochodem, proč business segment? Samozřejmě, že vsázím na to, že tam minimálně z 1/3 pracuji cizinci 🙂
Vice o naší nabídce na www.yummyfood.cz.

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account