Podle psaného receptu a mínění kolegyň: děsně těžký moučník na přípravu, ale báječný na chuť. Dám se do toho, už po několikáté. Vždycky se povede a vždycky se sežere během víkendu. K snídani do práce už prostě nezbyde. A co je tajemství? Nekoukat do trouby a správné množství rumu v krému 🙂
Babička: “Tak jsem ty mraky pekla, a vůbec mi nenaběhly. Byla z toho placka!”
Babi! Že ty jsi to nevydržela a otevřela jsi dvířka od trouby, aby ses koukla? Kývne hlavou. A jsme u toho! Ženský! Prosím Vás! Nečumte do tý pece. Však jsme v moderní civilizaci a máme ty vrata prosklený (o žárovce ani nemluvím). Tam si můžete ty očka klidně vykoukat. Jen nesahat a neotvírat. Teprve až budou okraje pěkně hnědý a mraky růžový (cca po deseti minutách). A výsledek bude stát za to! A k tomu rumu, správné množství samozřetelně neexistuje! 🙂 Protože každá máme jinou chuť, leju a leju. Výsledek pokapat čokoládou a zaručím se za to, že Vám návštěva, rodina, chlap, tchýně, pošťák utrhnou ruce!
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account