Když připravujete televizní pořad, musíte počítat s tím, že v dnešní době je opravdu nutná propagace. A když je to ještě pořad o vaření, tak jste ve velice, ale velice obrovské konkurenci. V tak velké konkurenci musíte připravit nástroje, aby byl pořad opravdu vidět.
Problém nastává s časem, protože vy na tu propagaci máte 14 dní. Ano, jen 14 dní před vysíláním pořadu. A do toho musíte řešit ještě napsání tiskových zpráv, článků, přípravu rozhovorů, reporty partnerům, přípravu dalších natáčecích snů, také klienty a spousty, spousty dalšího.
A vy si řeknete, no a co, buď to vydržím, nebo se z toho vypíšu;-)
A když to vše od začátku děláte jinak, musíte počítat s odporem*sad* Když si totiž řeknete,  já nechci foodstyling, já nechci umělé studio, já nechci striktní natáčecí postup, já nechci profesionálního kuchaře, a nechci ani vyškoleného moderátora. Já chci přirozenost, bezprostřednost, normální prostředí, obyčejnou maminku na mateřské co ráda vaří a peče, a její úžasnou holčičku, která dělá vše s ní. A chci hosty, kteří přijdou opravdu k někomu domů, hosty, kteří se přijdou najíst a příjemně si popovídat. A když máte právě tu maminku, která to má stejně jako vy, tak máte vyhráno.
A více co, ono to do té televize lze takto poslat.
A více co? Já jsem dokonce přesvědčena, že to bude velice příjemný ostrov v moři televizních pořadů o vaření. Že divák v tom přeleštěném, přetechnizovaném světě na chvíli vypne a bude se unášet Vendy a její skvělou holčičkou, českými recepty, které provoní domácnost i přes obrazovku a ocení hosty, kteří přijdou s dobrou náladou a se svými dětmi.
Věřím, že jsme se ještě nezbláznili!:-)

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account