Pro milovníky kulinářských zážitků je zde Aquarius Restaurant, perfektní místo pro romantickou večeři ve dvou nebo setkání přátel, který najdete v Alchymist Grand Hotel and Spa.
V menu najdete pokrmy ovlivněné italským původem pana majitele, také speciality kombinující francouzskou i českou kuchyni pod vedením šéfkuchaře Františka Mizerovského. To vše naleznete jen několik kroků od Karlova Mostu, v samém srdci Malé Strany. Nejen v letních měsících si lze vychutnat oběd či večeři, nebo jen kávu či sklenku vína v prostředí skrytého nádvoří, v létě s dech beroucí květinovou oázou, v zimě atmosféru umocňuje vánoční výzdoba v popředí s unikátním betlémem pana majitele.
NABÍDKA MENU NA ŠTEDRODENNÍ OBĚD
Vánoční šneci
Šneci se pozvolna vracejí do české kuchyně, ve které už kdysi své místo měli. Za první republiky i dříve patřili mezi oblíbené vánoční lahůdky dostupné i pro měšťanské domácnosti. Oživte s námi nyní tuto starou tradici a vychutnejte si naše šnečí menu připravené speciálně pro štědrodenní oběd.
MENU ŠTEDRODENNÍHO OBĚDA
-
Amuse-Bouche
Staročeský houbový kuba
Šneci připravovaní na tři způsoby s domácím makovým rohlíčkem
Biskupský chlebíček s vanilkou a vánoční muzikou
Čerstvě vařená káva nebo čaj s tradičním vánočním cukrovím
Cena menu 750 Kč na osobu
Toto menu si můžete vychutnat 24. prosince 2019 od 12:00 hodin.
VÁNOČNÍ MENU
Zatímco se nad otevřeným ohněm opékají kaštany a mráz Vás štípe do nosu, všude kolem je cítit vůni svařeného vína a vánočního cukroví, a naši kuchaři pro Vás připravují speciální vánoční menu…
VÁNOČNÍ MENU
-
Amuse-Bouche
Terina z dančího masa (svařené víno, marinovaná zelenina)
Vývar z chobotnice (Brunoise zelenina, citrónové noky s parmezánem)
Uzený halibut (tradiční bramborový salát, červená řepa)
Roláda z krůty se šalvějí (rozinky, hrášek)
Crème brûlée z vaječného likéru (mandarinky, kokos, mléčná pěna)
Vánoční punč nebo káva (vánoční cukroví)
Cena menu 2.950 Kč na osobu
Toto menu si můžete vychutnat 24. – 26. prosince 2019 od 19:00 do 23:00 hodin
SILVESTR
Nechte šampaňské téct, tak jako ubíhají polední minuty roku 2019… Aquarius Restaurant je perfektní místo pro oslavu příchodu Nového roku při našem devítichodovém slavnostním menu za doprovodu živé hudby od dua Yves a Oleg
SILVESTROVSKÉ MENU
-
Aperitiv a čerstvé ústřice na ledu
Krevetové trio (tempura, carpaccio, marinované)
Paštika z kachních jater foie gras (granátové jablko, hořčice)
Křepelčí vývar (tortellini, parmezán)
Otevřená zelená raviola (humrové ragout, artyčok)
Filet z turbota (zeleninové listy, zázvorová pěna, jasmínová rýže)
Telecí hřbet (smrže, kaštanové pyré, hrášek)
Cannoli s ricottou (pistácie, maracuja, bílá čokoláda)
Káva nebo čaj (čokoládová pralinka)
Cena 8.950 Kč za osobu
Cena zahrnuje přípitek na uvítanou, gurmánské menu včetně doporučených vín, kávu, neomezenou konzumaci minerální vody a piva, půlnoční přípitek se šampaňským, živou hudbu po celý večer a po půlnoci pečené selátko s čočkou podávané našimi šéfkuchaři.
Toto menu si můžete vychutnat 31. prosince 2019 od 19:00 hodin
Servírováno bude pouze toto speciálně sestavené menu, nabídka a la carte nebude k dispozici.