Lepicí válečky jsou dobrými pomocníky, pokud máte na oblečení žmolky, prach, vlasy, srst nebo třeba chlupy. Stačí přejet a látka je čistá. Toto však není jediná možnost jejich využití. Podívejme se, na co se dají použít dále. Je toho mnoho.

Tašky a batohy

Máte nečistoty uvnitř vaší tašky, uvnitř batohu, nebo třeba kabelky? Nezoufejte. Nemusíte nic z toho obracet naruby, ani vyklepávat. Stečte tam váleček, několikrát s ním vnitřní prostor projeďte a po nečistotách nebudou ani památky.

Lampy

Pokud na nich máte látková stínítka, tak se na ně lepí prach. Vyžadují velmi šetrné čištění, a tak se jako nejlepší volba jeví právě tento váleček. Několikrát přejeďte a budete zírat, kolik se toho na něj dokázalo nalepit.

Šuplíky

Proč je komplikovaně vytírat pomocí hadříku, když to jde mnohem jednodušeji. Veškeré suché a sypké nečistoty se nalepí a povrch válečku a vaše zásuvky v kuchyni nebo kdekoliv jinde budou opět dokonale čisté.

Koberce a čalounění

Pokud jsou nečistoty, chlupy nebo drobky na vašich kobercích, nebo na vašem gauči či na křesle, není nutné hned tahat vysavač. Mnohem lépe vše vyčistíte tak, že uděláte dva tahy válečkem a všechno smetí zůstane na něm.

Automobil

Není nutné používat vysavač, když vnitřní prostory vozu dokážete vyčistit pomocí válečku. Můžete s ním odstranit nečistoty jak ze sedaček, tak i z rohoží, stejně jako z plastových dílů. A vaše auto bude opět jako nové.

Sklo a porcelá

Rozbila se vám sklenice, hrneček nebo talířek? Abyste stoprocentně odstranili i ty nejmenší úlomky, nepoužívejte ani smetáček nebo hadřík, ale začněte po podlaze jezdit právě lepícím válečkem. Na něj se nalepí i to nejmenší
 

 
 
0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account