Když se na těle objeví bradavice nebo papilom, je to celkem nepříjemná věc. Obojí může celkem výrazně hyzdit vaši krásu. Když se objeví na špatném místě, mohou být i bolestivé. Společně se podíváme na to, jak bradavice a pilomy efektivně odstranit přírodní cestou.

Jde to i bez lékaře

Řada lidí při výskytu bradavic pochopitelně zamíří k lékaři, nebo do kosmetického studia. Je to sice jedna z možných cest, ale my vám ukážeme, že je v podstatě zbytečná. A to z toho důvodu, že existují i cesty jiné a troufáme si tvrdit že lepší, jednodušší a samozřejmě zcela bezbolestné.

Pomůže obyčejný česnek

Kdo by ho neznal. Používáte ho při vaření, do různých marinád, ale třeba do pomazánek. Je znám jak svou štiplavou a silnou chutí, tak charakteristickým zápachem, který může být až nepříjemný a nevábný. Doporučujeme ho zvládnout, jelikož česnek je tou potravinou, která je na bradavice tou nejlepší možnou volnou.

Stačí rozříznout

Jak na to? Pokud máte jednu bradavici, bude vám stačit jenom jeden stroužek. A ani ne celý. Jeden vezměte, oloupejte ho a potom z něho vyřízněte jeden plátek, který by měl mít asi 2 až 3 milimetry na výšku. Vyřízněte ho ze středu, aby byl dostatečně velký a dokázal bradavici pokrýt.

Položte ho na bradavici

Nyní tento plátek jenom položte na bradavici. Nyní si vezmete náplast a přelepte ho tak, abyste česnek na daném místě upevnili. Můžete též lehce obvázat obvazem. Nyní máte hotovo. Česnek bude působit bradavice velmi brzy zmizí. Postup pravidelně opakujte, dokud nebude pryč.
Pokud je bradavice velká, tak není nutné používat celý plátek, ale je možné česnek prolisovat a tím postižené místo potřít. A potom opět náplast a opět obvaz, aby bylo zajištěno dlouhodobé působení. Aplikujte minimálně přes noc a pokud to jde, tak klidně i přes den.

0 Komentářů

Napište komentář

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account