Zdravé dýňové hranolky

Vytisknout recept
Kategorie Chuťovka
Čas přípravy 10 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila MartinaNováková

Ingredience

  • Dýně máslová/hokkaido
  • Sůl
  • Pepř
  • Olivový olej

Instrukce

  • Jak využít dýně ze zahrádky rychle a chutně? Vyzkoušejte tip od Novisky. Dobrou chuť!
    Dýni oloupeme (hokkaido nemusíme), vydlabeme a nakrájíme na hranolky. 
    Troubu rozpálíme na 225 stupňů Celsia.
    Hranolky dáme na plech vyložený papírem na pečení, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
    Pečeme cca 10 minut a poté přesuneme pod gril, aby hranolky získaly zlatavou barvu (hlídáme a občas promícháme).
    Opravdu exkluzivní záležitost 🙂
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account