94

Zapečené růžičky

Vytisknout recept
Nemáte chuť trávit zbytečně čas v kuchyni a čekáte návštěvu? Vyzkoušejte tip od DEE!
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na přiblližně stejně široké pásky (cca 4 - 6 cm), které můžeme pomazat vodou a pokládat půlkruhy klobásy nebo kabanosu.
Poté celé pečlivě smotáme a konce slepíme pomocí vody k sobě. Těsto můžeme potřít vejcem.
Před pečením posypeme kmínem, bylinkami nebo i lněným semínkem. Položíme na pečící papír a dáme péci. Pečeme, dokud těsto nezezlátne.
Podáváme vychládlé jako jednohubky. Případně i jako předkrm

Dobrou chuť! [x]

ks - Listové těsto
ks - Klobása nebo kabanos
ks - Bylinky nebo kmín na posypání
příprava - 20 minut
vaření - 15 minut
Kategorie Chuťovka
Uvařila DenisaMorbicrová

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account