159

Plněný hermelín

Vytisknout recept
Recept vhodný k vínu a slanému pečivu při posezení s přáteli radí Arowana!
Odkrojíme vrchní část hermelínů, abychom vytvořili kastrůlek a pokličku. Lžičkou vydlabeme vnitřky sýrů a v misce je utřeme s máslem, lučinou, sekanými ořechy, utřeným česnekem, nakrájenou petrželkou, solí a pepřem. Na dno sýrů dáme kolečka salámu, na ně hermelínovou pastu a navrch zbylý salám. Přiklopíme a zabalíme do alobalu. Po dvou dnech podáváme nakrájené na dílky.
Vhodné k vínu a slanému pečivu při posezení s přáteli.
 
2ks - Hermelín
1lžíce - Máslo
1lžíce - Lučina
1lžíce - Vlašské ořechy
špetka - Sůl, pepř
1stroužek - Česnek
2lžíce - Petrželka
16plátek - Salám ( např. vysočina, poličan, paprikáš)
příprava -
vaření - 15 minut
Kategorie Chuťovka
Uvařila ZdeňkaJelesnianská

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account