198

Perník, který chutná všem 🙂

Vytisknout recept
Perník rychle, bez tuku, s přírodním cukrem a jablky.
Všechny suroviny smícháme, těsto nalijeme na plech a dáme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů Celsia. Pečeme cca 25 minut. Na povrch potom můžeme natřít povidla a ozdobit čokoládou. Netváří se to potom jako "obyčejný" perník 🙂 
Tento recept mi dala babička a já si ho časem trošku upravila do zdravejší podoby 🙂 Všem vždycky moc chutná, protože jablka dávají perníku vláčnost. A úplně nejvíc mě baví, že je to strašně rychlé! 🙂
Dobrou chuť ke kávě! 
Eva
450g - Polohrubá mouka
200g - Třtinový cukr
450g - Strouhaná jablka
1ks - Prášek do pečiva/perníku
1ks - Vanilkový cukr
1lžička - Soda
2ks - Vejce
12lžíce - Mléko
ks - Kakao
ks - Oříšky
ks - Povidla
ks - Čokoládová poleva
příprava - 25 minut
vaření - 20 minut
Kategorie Dezert
Uvařila Eva Čejková

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account