178

Nadýchané langoše

Vytisknout recept
Velmi dobré jídlo a zároveň také velmi syté 🙂
Z droždí, mléka a trochy cukru vytvoříme kvásek. Uvařený brambor nastrouháme a přidáme do mouky a k vykynutému kvásku. Vytvoříme těsto, které necháme vykynout na teplém místě. Poté vytvoříme placky, které necháme znovu 10 minut nakynout. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje či friťáku. Potíráme česnekovou směsí: utřený česnek dle chuti, sůl, pepř, trocha vody a trocha oleje. Poté langoše potřeme kečupem a posypeme strouhaným sýrem. Dobrou chuť!
300g - Polohrubá mouka
20g - Droždí
1hrnek - Vlahé mléko
1ks - Větší vařený brambor
příprava - 20 minut
vaření - 90 minut
Kategorie Chuťovka
Uvařila DitaBřezinová

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account