Vyzkoušejte salát s řapíkatým celerem jako lehkou večeři či zdravou svačinu

Vytisknout recept
Kategorie Salát
Čas přípravy 20 minutes
Čas vaření 20 minutes
Uvařila JitkaHemolová

Ingredience

  • 2 ks Řapíkatý celer
  • 2 ks Jablka
  • 100 g Sterilovaná sladká kukuřice
  • 150 g Zakysaná smetana
  • Sůl
  • Pepř
  • citronová šťáva
  • olivový olej
  • Polníček

Instrukce

  • Stonky řapíkatého celeru a jablka oloupeme a obojí nakrájíme na velmi drobné kostičky. Zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou, lehce osolíme, opepříme. Přidáme kukuřici a zakysanou smetanu a promícháme. Salát (může být polníček, rukola či obyčejný ledový salát) nakrájíme nebo natrháme na drobnější kousky a vše smícháme. Necháme asi půl hodinu dobře vychladit v ledničce.
    Ideální ke grilovanému masu, ale i jen tak jako samostatná lehká svačina s pečivem.
Tagy:

©2024 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account