99

Ježečci

Vytisknout recept
Ze všech surovin vypracujeme hladké vláčné těsto, které necháme alespoň hodinu odpočinout v lednici. Potom tvarujeme kuličky, do každé zapracujeme polovinu lískového oříšku. Z kouličky jemně vytáhneme špičku pro budoucí čumáček a špejlí vypíchneme 2 dírky pro očka. Pečeme na pečicím papíru, v předehřáté troubě (180 stupňů Celsia) asi 10 minut.
Upečené ježky necháme dobře vychladnout, zadeček namočíme do čokoládové polevy a hned obalíme ve strouhaném kokose. Nakonec dokreslíme polevou do vypíchnutých dírek očka a na špičku čumáček.
 
180g - Hladká mouka
100g - Hera
50g - Cukr moučka
1ks - Vejce
ks - Čokoláda
ks - Strouhaný kokos
příprava -
vaření -
Kategorie Cukroví
Uvařila LudmilaJedličková

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account