125

Bramborová kaše zapékaná s vejci

Vytisknout recept
Bezmasá, ale i tak velká dobrota !
Brambory uvaříme, rozmačkáme, zalijeme smetanou a vyšleháme bramborovou kaši.

Kaši dáme do pekáče vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Do ní uděláme čtyři důlky a vklepneme tam vejce. Každé vejce ještě osolíme.

V troubě pečeme při 170 stupních Celsia, po 15 minutách hustě posypeme strouhaným sýrem a ještě 10 minut dopékáme.

600g - Brambory
100ml - Smetana
4ks - Vejce
dle chutiks - Strouhaný eidam
dle chutiks - Sůl
dle potřebyks - Máslo
dle potřebyks - Strouhanka
příprava - 25 minut
vaření - 20 minut
Kategorie Hlavní jídlo
Uvařila LenkaKoucká

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account