112

BeBe řezy

Vytisknout recept
Oku i mlsným jazýčkům lahodící nepečený desert od Dee. Necháte se nalákat? 🙂
Oku i mlsným jazýčkům lahodící nepečený desert.
Z mléka (nebo vody) uděláme tuhý pudink, který po odstavení z plotny průběžně promícháváme, dokud nezchladne. Poté do něj přidáme máslo (dle chuti i tvaroh) a důkladně promícháme. Krém poté mažeme na sušenky, které střídavě na sebe nalepujeme.
Po namazání všech Bebe sušenek dezert zabalíme do alobalu a necháme nejlépe přes noc vychladnout v lednici. Sušenky nám krásně změknou.

Vychlazený desert krájíme našikmo - jednak aby nám držel při sobě ale také kvůli estetickému efektu.
Pro dozdobení na talíři se hodí sezonní ovoce nebo kopeček zmrzliny.
Dobrou chuť! [x]
2ks - Bebe sušenky světlé a tmavé
250ml - Mléko nebo voda
špetka - Cukr
25dkg - Máslo
1ks - Pudink
1ks - Tvaroh
příprava - 35min
vaření - 35min
Kategorie Dezert
Uvařila DenisaMorbicrová

©2022 Ženy s.r.o.

nebo

Přihlášení

nebo    

Zapomenuté heslo

nebo

Create Account